Projectontwikkeling

Varese Projectontwikkeling ontwikkelt en ontwerpt woningen, bedrijfsgebouwen en kantoren. We ontwikkelen slimme gezonde gebouwen met een duurzaam karakter. In onze organisatie werken professionals met een sterk gevoel voor klantgerichtheid n vormgeving samen aan het fraaier maken van de leefomgeving.

Wij zijn ook ondernemers, probleemoplossers, met grote financile en juridische kennis. We helpen ook wanneer het moet, we ondersteunen tevens wanneer het niet anders kan.

Plezier hebben in het leven. Als individu en met elkaar. Fijn wonen. Zelf je droom realiseren in een omgeving waar nagedacht is over samenhang, duurzaamheid en veiligheid. Een woonomgeving noemen we dan ook liever een woonlandschap. Veelzijdig, waarin je je thuis voelt voordat je je woning in stapt. Op alle fronten thuis genieten. Waar de omgeving, de woning en de inrichting van de woning zijn afgestemd op jouw wensen. Dit noemen wij projectontwikkeling. Dromen van mensen laten uitkomen. 

Het is niet klantgericht werken; het is werken met danwel voor de klant. Vooruit denken en toekomstwaarde zoeken voor plekken waar generaties kunnen meegroeien en blijvend kunnen genieten.


Voor meer informatie, stuur een mail naar:

Joep Meijer 


of naar: 
Ewout Zuiderwijk