Bedrijfsprofiel

Varese Projectontwikkeling B.V. is een zelfstandige en eigenzinnige vastgoedontwikkelaar. In het “Huis Varese” werken (concept)ontwikkelaars, architecten en (financieel) adviseurs allemaal onder één dak. Soms werken wij als architect of ontwikkelaar voor een externe opdrachtgever (bedrijf, corporatie of particulier). Heel vaak werken wij samen aan een projectontwikkeling.
Wij ontwikkelen woningen, kantoren en bedrijfsgebouwen. Onze aanpak is integraal en beslaat het traject van advisering, acquisitie, ontwerp, financiering, ontwikkeling, realisatie en verkoop. In ons werk zijn langdurige trajecten gewoongoed. Belangen moeten goed worden afgewogen.

TBO Architecten is het in-huis architectenbureau van Varese. TBO Architecten is een all-round architectenbureau en werkt ook voor derden. Meedenken en luisteren naar de klant zijn kernwoorden voor TBO Architecten.

Varese Conceptontwikkeling staat voor verbinden. Varese Conceptontwikkeling helpt allerhande grond- en vastgoedeigenaren bij het maken van keuzes en het succesvol starten van hun projecten. We adviseren en/of we zijn risicodragende partner in de ontwikkeling. Binnen het “Huis Varese” is conceptontwikkeling verantwoordelijk voor het ontwerpen van alle marketingconcepten.