Beleggen

Financieringen draaien uiteraard om rendement. Echter is dit rendement binnen ‘t huis Varese niet per se financieel. Door op verschillende manieren naar de ontwikkeling van een project te kijken, ontstaan ook verschillende visies op de meerwaarde in het gehele proces.

Graag beleggen we in onze eigen ontwikkelingen. Hiermee tonen we het grote vertrouwen in onze projecten. Vertrouwen in kwaliteit, duurzaamheid en financieel rendement. Ons eigen vertrouwen geeft onze partners en stakeholders de zekerheid om met ons mee te denken en te doen.

In onze beleggingen zoeken we naar coalities met partijen die handelen vanuit maatschappelijke belangen. We zoeken naar de gezamenlijke ambities. Hoe ambitieus of bescheiden die ambitie ook is. Samen ontwikkelen we het plan en leggen we een stevig waardefundament voor vandaag, morgen en de komende decennia.

In het verenigen en verankeren van verschillende belangen (ook het belang van Varese) is luisteren cruciaal. Luisteren naar wat er gezegd wordt, maar ook horen wat er niet gezegd wordt. In de 20 jaar van ons bestaan hebben we geleerd om relevante signalen op te pikken. Hierdoor hebben wij voor eigen rekening en risico kunnen bouwen aan een stevige vastgoedportefeuille. Zo is beleggen naast ontwikkelen en ontwerpen de hoeksteen binnen ‘t huis Varese.

Contact

Wij willen u graag beter leren kennen. Voor vragen, suggesties of een kennismaking, neem contact met ons op.

Jericholaan 46 A
3061 HH Rotterdam
010 452 7889
info@varese.nl