Ontwikkelen

Concept- of projectontwikkeling is een proces. Een beweging van een eerste blik naar het uitrollen van een idee. Van een concept naar concrete lijnen. In dit proces houdt Varese de belangen van alle stakeholders in het oog.

In onze verrassende kijk op een gebied, locatie of object staan wij als ‘t huis Varese meer open voor de context van elke belanghebbende. Dit stelt ons in staat om verschillende partijen en daarmee ook verschillende belangen bij elkaar te brengen. Met elkaar te verbinden. Van de publiekrechtelijke kant tot techniek en gebruikerswensen. Met een hoge mate van alertheid voor gevoeligheden, creatief zoekend naar oplossingen verweven met een professioneel zakelijke houding.

Deze verbindende werkwijze werkt door op meerdere niveaus in het proces. Zo heeft Varese ook oog voor aangrenzende aspecten. Bijvoorbeeld door te zorgen voor duurzame projectlogistiek. Hierdoor ontstaat vanaf het begin van het proces een vorm van gebiedsverrijking. De kansen die wij zien en uittekenen zijn in het voordeel van alle betrokkenen. Niet alleen voor vandaag en morgen, maar voor de komende decennia.

Als projectontwikkelaar in Rotterdam zit ‘doen wat we zeggen’ diep in de fundatie van ons ruim 20 jarig bestaan. Samen met de disciplines beleggen en ontwerpen treft u in ‘t huis Varese alles wat u nodig heeft om tot de realisatie van uw project te komen. Een realisatie die waarde toevoegt voor u, voor alle betrokkenen en voor het gehele gebied.

Contact

Wij willen u graag beter leren kennen. Voor vragen, suggesties of een kennismaking, neem contact met ons op.

Jericholaan 46 A
3061 HH Rotterdam
010 452 7889
info@varese.nl