Ontwerpen

Een ontwerp is het resultaat van luisteren. Binnen ‘t huis Varese is dat luisteren naar wat er gevraagd wordt en luisteren naar wat er bedoeld wordt. Daaruit ontstaat een creatief proces van verbinden.

De kwaliteit van onze architecten is de combinatie van jarenlange ervaring en eigentijdse eigenzinnigheid. Vanuit een bewezen staat van dienst in woningbouw en ook industriële, horeca- en kantoorarchitectuur, verbinden zij het theoretische verhaal met het concrete resultaat. Een resultaat dat bestaat uit het vormgeven van het droombeeld van de klant inclusief verrassende technische en duurzaamheids- aspecten en een gecontroleerde structuur in aanpak en procesbeheersing.

Elk creatief ontwerp betekent een sprong in het diepe. Dat vraagt om een sterk onderling vertrouwen. Als architecten van ‘t huis Varese nemen we onze partners hierin mee. We zoeken en vinden een oplossing die verder gaat dan de initiële vraag. Zo ontstaat er een creatief programma en een sterk ontwerp dat het object of de locatie daadwerkelijk beter maakt.

Als onderdeel van ‘t huis Varese zijn wij in staat vraagstukken multidisciplinair op te pakken. Voor onze architecten betekent dit dat de verschillende geluiden in ‘t huis Varese helpen in het ontwerpproces. Complementair aan elkaar werken we nauw samen met de disciplines ontwikkelen en beleggen. En in dit hele proces staan onze partners en eindgebruikers continu centraal.

Contact

Wij willen u graag beter leren kennen. Voor vragen, suggesties of een kennismaking, neem contact met ons op.

Jericholaan 46 A
3061 HH Rotterdam
010 452 7889
info@varese.nl